KochChemie Micro Cut M3.02 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


41,97 € z DDV

403001

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Tag:

Več informacij

Antihologramska in končna polirna pasta, brezsilikonska. Polirna pasta je najnovejša generacija strojnega mikro poliranja za trajno odstranitev lis, hologramov, finih prask in sledi brušenja do 3000 granulacije. Ustvarja neverjeten končni sijaj na temnih in občutljivih površinah. Hologrami in fine praske so eliminirani mehansko. Polirna pasta M3.02 je zelo ekonomčina, polira se enostavno in odstranjuje se, ne da bi puščala sledi za seboj.

Navodila za uporabo:
Za optimalni rezultat priporočamo uporabo oranžne antihologramske gobice z ekscentrično polirno napravo. Pred uporabo, ko je polirna naprava izklopljena, razmažite polirno pasto z gobico po obdelovalni površini. Nato polirajte s prečnim gibanjem in srednjo potisno močjo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo dobro pretresite dozo. Ne uporabljajte na vročih površinah. Ščiti pred zamrzovanjem in visokimi temperaturami. Pred uporabo preverite ustreznost in skladnost.

Povezani izdelki