P&S Renny Doyle Double Black Deep Finish Restoration Polish 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


37,97 € z DDV

PS-B170Q

Nov izdelek

Fina polirna pasta za strojno poliranje vozil

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Renny Doyle je zadnjih 25 let titan v svetovni detailing industriji. V tem času je prepotoval cel svet in delil svoje znanje z nešteto detailerji, zbiratelji, podjetniki in znanimi osebami. Vsi izdelki P&S Renny Doyle Collection so razviti v sodelovanju z Renny Doyle-om na podlagi njegovega znanja in izkušenj.

Deep Finish Restoration Polish je fina polirna pasta, namenjena odstranjevanju manjših nepravilnosti, popravi za grobo obdelavo ter predvsem za doseganje visokega sijaja vozil. Odstranjuje vrtinčaste praske in ostale poškodbe na laku ter ustvarja briljanten sijaj in globino laka v enem samem koraku. Primerna je za uporabo na vseh barvah in lakih. Je zelo enostavna za uporabo, ne vsebuje polnil, voskov ali silikonov.

Navodila za uporabo:
Nanesite par kapljic v velikosti graha na fino polirno gobico. Začnite polirati z nizkimi obrati. Ko se pasta začne razgrajevati obrate povečajte in polirajte dokler pasta ne izgine s površine. Spolirano površino nato obrišite z mehko in čisto mikro krpo ter površino zaščitite z zaščitnim premazom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 – Povzroča draženje kože. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P233 – Hraniti v tesno zaprti posodi. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki