Soft99 Finishing compound 300ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

S9910322

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Tag:

Več informacij

Najbolj Fina pasta, tretji, zadnji korak v Soft99 polirnem sistemu. Pasta za poliranje, narejena na vodni osnovi, namenjena za delo z rotacijskimi in DA polirnimi stroji. Po obdelavi zagotavlja izjemen sijaj obdelani površini. 

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na srednje fino polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim namenskim razmaščevalcem.

Varnostni napotki:
Vsebuje: pin-2(3)-en. Nevarno: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P273 Preprečiti sproščanje v okolje.  P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.




Povezani izdelki