Rupes D-A Fine 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

9.DAFINE250

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Rupes D-A Fine je produkt, kateri je rezultat, kateri je plod dolgotrajnih testiranj in študij izdelati polirno pasto z dobrimi rezalnimi sposobnostimi in izjemnim finišem končno obdelane površine. Specialna formula je plod domačega znanja Rupesovih tehnikov, ki so želeli izdelati pasto, ki za razliko od konkurenčnih proizvodov ob izjemnem sijaju zagotavlja tudi boljši odrez. Primerna je za uporabo na vseh vrstah lahkov vozil, gelacoutu,...Konstruirana tako, da deluje hitro in je enostavna za uporabo. Zaradi svojih rezalnih sposobnosti, jo lahko uporabimo tudi kot enostopenjsko polirno pasto.  

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresemo. Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini (velikost ca 6 x polirne gobice) z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat. V kolikor so poškodbe večje priporočamo predhodno obdelavo z polirno pasto Rupes D-A Coarse.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1).  EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. 

Povezani izdelki