Chemical Guys Glossworks Glaze Super Finish 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


22,92 € z DDV

-35%

35,26 € z DDV

Nov izdelek

Revolucionarni glaze za prekrivanje prask in sijaj

Category: Glazi.
Tag:

Več informacij

Glossworkz Glaze je revolucionarna formula, ki zagotavlja odlično pokrivanje prask in izjemen sijaj. Po uporabi na vozilu pušča globok mogker videz in efekt spoliranega vozila. Sredstvo je izjemno enostavno za nanos in brisanje. Primeren tako za strojni kot tudi ročni nanos. Vsebuje UV blokerje, ki ščitijo vozilo pred škodljivimi sončnimi žarki.

Navodila za uporabo: Z penastim aplikatorjem razmažite vozilo po celotni površini vozila. Ostanek sredstva odstranite z čisto in kvalitetno mikro krpo. Sredstvo lahko nanašete tudi strojno s pomočjo ekscentričnega polirnega stroja in fine polirne gobice.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki