Auto Finesse Ultra Glaze 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

UGZ500

Nov izdelek

Glaze za prekrivanje prask in povečevanje sijaja

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Ultra Glaze je neabraziven akrilni glaze na bazi polimerov, zasnovan, da površini povrne visok sijaj z zmanjševanjem  manjših in vrtinčastih prask. Primeren za ročni ali strojni nanos. Poudarja metalik barve, poglobi temne, na rdečih pa ustvari ognjen videz. Ustvarja globok, moker videz in visok sijaj. Primeren je za poglobitev barve pred nanosom voska ali sealanta. Primeren tudi za vse uporabnike, ki nimajo polirnih strojev pa bi želeli ustvariti efekt spoliranega vozila. Zaradi njegovih unikatnih sposobnosti je odlična izbira tudi za lastnike starodobnikov.

Navodila za uporabo:
Nanesite manjšo količino sredstva na penast ali mikro fiber aplikator. Z lahkim pritiskom vtrite sredstvo v površino in pustite par minut, da se vpije. Nato s kvalitetno in mehko mikro krpo odstranite ostanek sredstva. Površino nato zaščitite še z voskom ali sealantom. Sredstva nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del. Ultra Glaze lahko nanašate tudi s polirnim strojem in fino polirno gobico.

Varnostni napotki: 
P102 Hraniti izven dosega otrok. 


Povezani izdelki