Carbon Collective Supreme Wash Mitt

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

CCSWM

Nov izdelek

Rokavica iz mikro vlaken za pranje vozil

Več informacij

Carbon Collective Supreme Wash Mitt je rokavica za pranje vozil, narejena iz ultra mehkih mikro vlaken, katera varno odstranjujejo umazanijo s površine vozil. Mikro vlakna nežno dvignejo umazanijo in jih potegnejo globoko v notranjost rokavice. S tem preprečite, da bi delci umazanije povzročali poškodbe in praske na površini. Ko rokavico sperete v vedru z vodo, umazanija brez dežav odpade na dno vedra. Notranjost rokavice je narejena iz vpojne pene, katera zadržuje mešanico šampona in vode ter preprečuje, da bi z suho rokavico drgnili po vozilu. Tanka zasnova omogoča enostaven dostop do najtesnejših površin vozila.

Vzdrževanje:
Rokavico lahko po uporabi operite v pralnem stroju, na 40°, brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo uporabo čistila Gyeon Q²M Towel Wash, Chemical Guys Microfiber Wash ali Ma-Fra Microfiber Wash. Rokavico vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju. Rokavice nikoli ne likajte.

Povezani izdelki