Ma-Fra Fallout Remover Dual 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

H1002

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo

Več informacij

Sredstvo za učinkovito odstranjevanje zračne oz. leteče rje vseh zunanjih površin vozila ter za čiščenje platišč. pH nevtralna formula je varna za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila. Efektivno odstranjuje vžrte kovinske delce, iz vseh površin na vozilu kot so pragovi, ogledala in maske. Dodan indikator delovanja poskrbi, da se čistilo ob stiku s kovinskim delcem obarva rdeče. Ostanek čistila je popolnoma enostavno odstraniti z uporabi navadnega šampona. Odličen za odstranjevanje zavornega prahu iz platišč. 

Navodila za uporabo:
Za najboljši efekt čistila svetujemo, da vozilo operete in popolnoma posušite. Nanesite čistilo na ohlajeno površino in pustite par minut, da razgradi kovinski del. Čistilo se bo ob stiku z kovinskim delcem obarvalo rdeče. Dlje, kot bo razgrajevalo delec, bolj rdeče bo postalo. Vozilo nato še enkrat operite z šamponom, da odstranite vse ostanke čistila. Nikoli ga ne nanašajte na segreto platišče.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat. Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P333+P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.



Povezani izdelki