3M Perfect-it Fast Cut Plus Extreme 1kg

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 7 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 7 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,40 €.


71,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,67 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 12,67 €
Odplačati želim čim prej
3 x 25,08 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 25,08 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

3M-51815-1

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Prva izbira profesionalcev. Hitro delujoča groba polirna pasta odstranjuje težje poškodbe na laku, sledi brušenja in večje praske. Primerna za strojno uporabo. Po uporabi zagotavlja superioren visok sijaj. Enostavna za brisanje in čiščenje. Pasta je zelo primerna za uporabo v ličariji.

Navodila za uporabo:
Na površino nanesite majhno količino polirne paste. Če uporabljate novo polirno gobo, nanesite polirno pasto najprej na gobo, nato pa še na površino. Namestite polirno gobo na površino in zaženite polirko. Naenkrat polirajte na manjši površini. Pred vsako novo obdelavo površine ponovno nanesite polirno pasto.

Varnostni Napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki