Znižana cena!
Autosol High Preformance Power Cut 1L

Autosol High Preformance Power Cut 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


23,77 € z DDV

-35%

36,58 € z DDV

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Autosol Power Cut 140 je groba polirna pasta, ki hitro in učinkovito odstranjujetežje poškodbe laka, večje praske in sledi brusnega papirja granulacije P1200-2000. Hitro odstranjuje tudi overspray, za seboj pa pušča visok sijaj. Primerna za vse vrste lakov, tudi za scratch resistance, trde in keramične. Ne vsebuje nikakršnih polnil in silikonov.

Navodila za uporabo:
Pasta je primerna za uporabo z trdo penasto gobo ali gobo iz merino volne. Nanesite manjšo količino paste na polirno gobo. V kolikor uporabljate novo gobo jo premažite s pasto in dobro vtrite, preden jo postavite na vozilo. Nastavite obrate na 1500-2000 RPM in začnite s poliranjem z lahkim pritiskom. Polirajte na manjšem delu vozila, dokler praske ne izginejo. Ostanek paste odstranite z Autosol polirno krpo. Na gobo nato ponovno nanesite pasto in začnite s poliranjem naslednjega dela.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Varnosti list na voljo na zahtevo

Povezani izdelki