Menzerna Super Heavy Cut 300 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

Nov izdelek

Ultra groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Menzerna Super Heavy Cut Compound je najbolj groba polirna pasta iz Menzernine linije. Ima kar 25% večjo korekcijo kot Menzerna FG400! Vsebuje veliko ekstremno refiniranega aluminijevega oksida in je sposobna odstraniti vse vrste prask tudi iz najtrdejših lakov. Ne le, da odstrani večino prask, za seboj pušča izjemno visok sijaj, kakršnega ne premore nobena druga primerljiva pasta. Kljub njeni grobosti, pa po obdelavi na površini ne pušča meglice zato se lahko površino tako spolira s fino polirno pasto. Pri obdelavi nastane izjemno malo prahu ter omogoča daljši obdelovalni čas zato je pasta zelo prijetna za delo.

Prednosti:
- Maksimalna grobost paste
- Hitro delovanje
- Izjemno malo prahu
- Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije P1500
- Ne vsebuje silikonov ali polnil, zato je primerna tudi za ličarske delavnice

Navodila za uporabo: Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem, npr. CarPro Eraser. Za popolno obnovo površine površino spolirajte še z Menzerna PF2500 in Menzerna SF4000 polirno pasto, po končanem poliranju pa lahko zaščitite z Menzerna Sealing Wax APO 60 oz. katerim drugim voskom iz naše ponudbe.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Prekomerno izpostavljanje lahko povzroči popokano in suho kožo. Škodljivo za vodne organizme, lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Preprečiti stik z kožo in očmi. Ne izprazniti v okolje. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki