Znižana cena!
Auto Finesse Revitalise No:1 500ml

Auto Finesse Revitalise No:1 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


13,62 € z DDV

-35%

20,95 € z DDV

RES500

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Poliranje trdih lakov (npr. BMW, Mercedes Benz, Volkswagen,...) z DA polirnim strojem je včasih zelo težko. Auto Finesse Revitalise No:1 je groba polirna pasta, katera je zasnovana prav za uporabo z DA polirnimi stroji. Odstranjuje globje praske in oksidacijo ter pripravi površino na nadaljnje stopnje poliranja. Pasta je zaradi izjemno enostavne uporabe primerna tako za domačo kot profesionalno uporabo. Najboljše deluje v kombinaciji z grobo penasto polirno gobico ali grobo gobico iz mikro vlaken.

Navodila za uporabo: Nanesite par kapljic paste na grobo penasto polirno gobico ali grobo gobico iz mikro vlaken. Pasto z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Nato vklopite stroj in začnite s poliranjem na najnižjih obratih (1). Ko se pasta začne razgrajevati, povečajte obrate na 4,5 ali 6 (odvisno od površine in stanja le te) ter polirajte, dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z čisto mikro krpo ter z ustrezno lučjo preverite rezultat.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Za gašenje uporabiti CO2, suho kemikalijo ali peno. Ne gasiti z vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Vsebuje Vsebuje bacteriostat. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki