Gyeon Q2M Compound 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


48,97 € z DDV

Q2MCOMP1000

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Compound je izjemno zmogljiva groba polirna pasta, katera s površine odstrani večino prask ter za seboj pušča bleščeč sijaj. Kljub velikemu odrezu, pasta za seboj pušča minimalno količino prahu. Q2M Compound je zasnovana na vodni osnovi in vsebuje visoko kakovoste Japonske abrazivne delce, kateri zagotavljajo odličen rezultat z uporabo le ene paste. Ne vsebuje polnil in silikonov zato je odstranjevanje paste in priprava na nanos zaščitnega premaza bistveno enostavnejše. Primerna je tudi za uporabo v avtoličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo:
Pasta je primerna za uporabo z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z razmaščevalcem Q2M Prep ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. NE izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstranjevanje odpadnih snovi v skladi z uradnimi predpisi. Vsebuje: Nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom; destilati (nafta), hidrotretirani lahki; Belo mineralno olje (petrolej). Sestavine: ES/648/2004: 15% - <30% alifatski ogljikovodiki.



Dodatki

Gyeon Q2M Prep 1L
22,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Polish Wipe 40x40cm
5,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Dispenser Bottle 300ml
2,97 €
wishlist
Gyeon Q2 Primer 1L
69,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Polish 1L
49,97 €
wishlist

Povezani izdelki