3M Perfect-it III Fast Cut Plus 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

3M-50417-250

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Prva izbira profesionalcev. Hitro delujoča groba polirna pasta odstranjuje težje poškodbe na laku, sledi brušenja in večje praske. Primerna za strojno uporabo. Po uporabi zagotavlja superioren visok sijaj. Enostavna za brisanje in čiščenje. Pasta je zelo primerna za uporabo v ličariji.

Navodila za uporabo: Na površino nanesite majhno količino 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut Plus polirne paste. Če uporabljate novo polirno gobo, nanesite polirno pasto najprej na gobo, nato pa še na površino. Namestite polirno gobo na površino in zaženite polirko. Naenkrat polirajte na manjši površini. Pred vsako novo obdelavo površine ponovno nanesite polirno pasto.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki