CarPro ClearCut Compound 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


47,95 € z DDV

CQCC1000

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

CarPro ClearCUT je groba polirna pasta, katera v zelo kratkem času zagotovi izjemen rezultat. V primerjavi s podobnimi pastami v svojem razredu, ClearCUT ustvarja odličen finiš z minimalnim prašenjem. ClearCUT je sposoben odstraniti sledi brusnega papirja P1000. Pasta je odlična za dvostopenjska poliranja in celo enostopenjska pri uporabi na srednje trdem laku. Ne vsebuje polnil, voskov in silikonov zato je primerna za uporabo tudi v ličarskih delavnicah. Primerna je za uporabo z vsemi vrstami polirnih strojev in celo ročno. Varna za uporabo na vseh vrstah lakov in barv. 

Navodila za uporabo:
Na novo gobico nanesite 7-8 kapljic polirne paste. Z nizkimi obrati pasto segrejte na panelu velikosti 60x60cm. Povečajte obrate (srednje oz. visoke, odvisno od stanja površine in trdote laka) ter naredite 2-3 prehode z minimalnim pritiskom. Nato z vsakim prehodom povečujte pritisk na polirni stroj. Ko pasta postane popolnoma prozorna jo odstranite z čisto mikro krpo ter površino preglejte z LED lučjo. Gobico pred naslednjim prehodom očistite z krtačko ali kompresorjem ter nadaljujte s poliranjem.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok. P270 Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P402 – Hraniti na suhem. P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. EUH 210 – Varnosti list na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki