Ma-Fra Corrector 2.0 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,47 € z DDV

H0936

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Corrector je groba polirna pasta zasnovana na vodni osnovi, brez silikonov in polnil. Izdelana s pomočjo MAT(Micro Abrasive Technology) zagotavlja Izjemen odrez in visok sijaj površine že v prvem koraku. Primerna za uporabo v kombinaciji z rotacijskimi in orbitalnimi polirnimi stroji. Odstranjuje sledi brusnega papirja do gradacije 1500. Primerna je za vse vrste avtomobilskih lakov. 

Navodila za uporabo:
Rotacijski polirni stroj: Na gobico nanesemo manjšo količino paste in razpršimo pasto po površini vozila. Začnemo pri vrtljajih (600-900) in počasi povečujemo vrtljaje do 1500-1800 vrt/min. Povečamo pritisk na stroj in zaključimo z vrtljaji 600-900 vrt/min. Ostanke paste odstranimo z namenskim čistilom in mikro krpo. 
Orbitalni polirni stroj: Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 

Povezani izdelki