Menzerna Super Heavy Cut 300 Green Line 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


54,95 € z DDV

Nov izdelek

Ultra groba polirna pasta brez vsebnosti topil

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Ultra groba polirna pasta iz Menzernine proizvodne linije. V nasprotju z predhodnico, Super Heavy Cut Green Line ne vsebuje agresivnih topil in je popolnoma zdravju prijazna do uporabnika. Je enostavna za uporabo, hitro in enostavno odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije P1500. Primerna je za uporabo tako v polirnem kot tudi v avtoličarskem sektorji saj ne vsebuje silikonov. Odlična je v kombinaciji z rotacijskimi in DA polirnimi stroji ter grobimi, volnenimi in MF gobicami.

Prednosti:
- Maksimalna grobost paste
- Izjemno hitro odstranjevanje sledi brusnega papirja od P1500 naprej
- Ne ustvarja prahu
- Vsebuje le najkvalitetnejše sestavine
- Enostavna za uporabo
- VOC-free po standardu DIN EN ISO 11890-2
- Ne vsebuje neprijetnih vonjav po topilih, silikonov ali polnil
- Ne vsebuje silikonov ali polnil, zato je primerna tudi za ličarske delavnice

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto z izklopljenim strojem razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate z vertikalnimi in horizontalnimi gibi. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem, npr. Gyeon Q2M Prep. Vozilo nato spolirajte še z srednje grobo ali fino polirno pasto ter zaščitite z namenskim zaščitnim premazom.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki