Menzerna Heavy Cut 400 Green Line 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,95 € z DDV

Nov izdelek

Groba polirna pasta brez vsebnosti topil

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Inovativna groba polirna pasta za poliranje avtomobilskih lakov, katera za seboj pušča bleščečo površino. Odstranjuje sledi brušenja in ostalih poškodb laka v rekordnem času, brez agresivnih in hlapljivih topil. V nasprotju z predhodnico, Heavy Cut 400, nima vonja po topilih in je popolnoma varna do uporabnika. Primerna je za uporabo z rotacijskimi in DA polirnimi stroji ter vsemi vrstami grobih polirnih gobic (penastih, volnenih in mikrofiber). Ne vsebuje silikonov ali polnil. 

Prednosti:
- Maksimalna grobost paste
- Izjemno hitro odstranjevanje sledi brusnega papirja
- Ne ustvarja prahu
- Vsebuje le najkvalitetnejše sestavine
- Enostavna za uporabo
- VOC-free po standardu DIN EN ISO 11890-2
- Ne vsebuje neprijetnih vonjav po topilih, silikonov ali polnil
- Ne vsebuje silikonov ali polnil, zato je primerna tudi za ličarske delavnice

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto z izklopljenim strojem razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate z vertikalnimi in horizontalnimi gibi. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem, npr. Gyeon Q2M Prep. Vozilo nato spolirajte še z srednje grobo ali fino polirno pasto ter zaščitite z namenskim zaščitnim premazom.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki