Autosol Dynamic Havy Cut Premium 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Nova polirna pasta Autosol Dynamic Havy Cut Premium  je profesionalna groba polirna pasta z visokim sijajem, ki odstrani sledi brusnega papirja 1200-2500, oksidacijo in in večje praske in ob tem ustvarja visoki sijaj površine ob izjemnem odrezu. Lahko jo uporabljamo na vseh barvah in je vsestranska. Deluje na vseh površinah. Primerna za strojno poliranje. Narejena na vodni osnovi brez silikonov, kar omogoča enostavno čiščenje površine po uporabi. Deluje hitro in učinkovito. Pasta je primerna za vse vrste polirnih strojev ali polirnih gobic.

Navodila za uporabo: 
Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem, npr. CarPro Eraser. Za popolno obnovo površine površino spolirajte še z srednjo pasto Menzerna Medium Cut Polish 2500 ter fino Super Finish 3500. Po končenem poliranju priporočamo še zaščito površine z katerim izmed zaščitnih premazov.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki