IGL Ecoclean Delete 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

FG000001

Nov izdelek

Odstranjevalec vodnih madežev

Več informacij

IGL Ecoclean Delete je moderno sredstvo izdelano na podlagi nano tehnologije. S pomočjo sestavin odstrani mineralne depozite, ki ostanejo na površini zaradi vodnih kapljic, preden se popolnoma zasušijo na laku. Če sledi mineralnih depozitov ne odstranite pravočasno, lahko poškodujejo lak do te mere, da ga je potrebno spolirati. Vodne kapljice povzročajo permanentne poškodbe na laku, plastiki in celo steklu. Sredstvo je sila enostavno za uporabo in deluje hitro in brez sledi. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo najprej preizkusite na skritem mestu. Sredstvo vedno nanašajte na ohlajeno vozilo in v senci. Napršite na površino in podrgnite madež z gobo. Ostanek sredstva obrišite z čisto mikro krpo in dobro sperite z vodo, da nevtralizirate čistilo. Mesto čiščenja do suhega obrišite s krpo za sušenje vozil. V kolikor madeža niste popolnoma odstranili, ponovite postopek. Lahko vpliva na obstojnost zaščitnega premaza za steklo.

Varnostni napotki:
Nevrano: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P301 + P330 + P331 – PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho.  P304 + P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P363 Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo. P405 Hraniti zaklenjeno.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki