Bilt-Hamber Deox-GEL 1kg

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

BH-DG1000

Nov izdelek

Gel za odstranjevanje rje

Tag:

Več informacij

Deox Gel je specialno sredstvo za odstranjevanje rjavine. Varna in učinkovita alternativa okolju in uporabniku nevarnim kislinam. Popolnoma nestrupen in biološko razgradljiv odstranjevalec rje. Odlično se oprime tudi vertikalnih površin. Deluje na surovem železu, nerjavnemu jeklu in na večini ostalih kovin. Ne škoduje tanki pločevini. Ni primeren za uporabo na cinkanih površinah.

Navodila za uporabo:
Najboljše rezultate dosežemo če element, ki ga želimo očistiti potopimo v sredstvo. V kolikor to ni mogoče sredstvo enostavno nanesemo na površino. Pred uporabo plastenko dobro pretresemo. Debelejši sloj rje odstranimo z žično ščetko ali brusnim papirjem. Površino dobro razmastimo z ustreznim razmaščevalcem - topilom in dobro speremo z vodo. Z krpo obrišemo, da je površina popolnoma suha. Na površino nanesemo sredstvo s pomočjo čopiča ali kakega podobnega pripomočka. V kolikor sloj rje debelejši od 4mm nanesemo nekoliko debelejši sloj. Sredstvo pustimo učinkovati od 30 do 120 min v odvisnosti od debeline sloja rje. ( v kolikor je sloj debelejši pustimo delovati od 12 do 48 ur. S pomočjo ščetke ali brusne krpe nato odstranimo ostanke rje. Na koncu dobro speremo z vodo in si po potrebi pomagamo z ščetko za boljši učinek. Na koncu lahko na element nanesemo Bilt-Hamber Atom mac ( 5% raztopino) da preprečimo nadaljnje rjavenje. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. 

Dodatki

Bilt-Hamber Atom-Mac 500ml
28,97 €
wishlist
Bilt-Hamber Deox-C 1kg
23,97 €
wishlist
Bilt-Hamber Hydrate 80 500ml
22,97 €
wishlist

Povezani izdelki