3D ACA 500 X-TRA Cut Compound 237ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

500OZ8

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

3D ACA X-TRA 500 je nova polirna pasta za groba in srednje groba poliranja. konstruirana za uporabo posebej v kombinaciji z volnenimi ali mikro gobicami. Poznana je pod kratico 3D 500. Omogoča izjemno korekcijo v zelo kratkem času. Vsebuje najnovejše in moderne abrazive " Alpha Ceramic" kateri omogočajo bistveno daljši čas same obdelave od konvencionalnih polirnih past.  Pasta je primerna za vse vrste avtomobilskih lakov. Ne vsebuje polnil. Iz površine jo odstranimo sila enostavno z namenskimi sredstvi za odstranjevanje polirnih past. Pasto lahko uporabljamo z vsemi vrstami strojev, tako DA, kot rotacijskimi. Za seboj pušča izjemen sijaj površine. Pasta je idealna za uporabo v kombinaciji za pasto za finiširanje 3D ACA 520 ali 3D ONE Hybrid. Zaradi svoje tehnologije izjemno pozne cepitve abrazivnih delcev je izjemno ekonomična saj je poraba paste izjemno majhna. Pasta se ne praši in jo sila enostavno obrišemo iz površine. Priporočamo uporabo v kombinaciji z trdimi oz. grobimi penastimi polirnimi gobicami. Še posebej se priporoča za uporabo v kombinacijami z gobicami iz mikro vlaken ali iz merino volne.

Navodila za uporabo:
Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Aluminijev oksid. Nevarno: H302+H332 Zdravju škodljivo pri zaužitju ali vdihavanju. P101Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. 
P102 Hraniti izven dosega otrok. P102 Hraniti izven dosega otrok. P103 Pozorno preberite vsa navodila in jih upoštevajte. P261 Izogibajte se vdihavanju  prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264 Po uporabi si temeljito umijte roke. P270 Med uporabo ne jejte, pijte ali kadite.  P271 Uporabljajte samo na prostem ali v dobro prezračevanem prostoru.  P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P330 izpirati usta. 
usta. P304+P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo namestiti v udoben položaj, ki olajša dihanje. P312 V primeru slabega počutja pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.

Povezani izdelki