Mothers Speed Clay 2.0

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

MO-17240

Nov izdelek

Pripomoček za odstranjevanje kontaminacije

Tag:

Več informacij

Mothers Speed Clay 2.0 je najhitrejši način do popolnoma čistega in gladkega laka vozila. Patentirana polimerna guma hitro in bred težav odstranjuje overspray, vodni kamen, svežo drevesno smolo, zračno rjo, ptičje iztrebke, lažjo oksidacijo in zavorni prah. Površina po uporabi Speed Clay 2.0 postana popolnoma obnovljena in gladka ter pripravljena na poliranje ali voskannje. Posebna oblika aplikatorja je narejena tako, da se popolnoma prilagaja dlani, tako je odstranjevanje kontaminacije še hitrejše in zabavnejše. V nasprotju s polirnim plastelinom, katerega morate ob padcu na tla zavržti stran, lahko Speed Clay 2.0 enostavno operete pod čisto vodo in ponovno je pripravljen za uporabo. Primeren je za uporabo na barvanih in lakiranih površinah, kromu, steklu in gladki plastiki.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred uporabo izdelka dobro operite. V vedro z vodo in šamponom namočite Clay 2.0 in z križnimi gibi začnite odstranjevati kontaminacijo z laka. Clay 2.0 mora biti neprestano navlažen, v nasprotnem primeru lahko na površini pusti sledi. Ko površina postane popolnoma gladka na otip se prestavite na drug panel in ponovite postopek. Vozilo nato sperite z vodo in obrišite z namensko mikro krpo. Voda ni primeren lubrikant za uporabo izdelka in lahko na površini povzroči poškodbe.

Povezani izdelki