TORNADOR® RAGSHINE DECONTAMINATION CLAY TOWEL

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

877946

Nov izdelek

Krpa za odstranjevanje kontaminacije

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Mikro krpa za odstranjevanje kontaminacije z polimernim plastelinom za večkratno uporabo dimenzije 30 x 30 cm. Odlična alternativa konvencionalnim polirnim plastelinom, ki jo po uporabi le enostavno operemo. Zagotavlja izjemno učinkovito dekontaminacijo avtomobilskih lakov. Krpo prepojimo z pH nevtralnim šamponom ali lubrikantom in že je pripravljena za uporabo.

Kombinacija mikro krpe in polirnega plastelina. Uporabljamo lahko na obeh straneh. Po končani dekontaminaciji, krpo samo obrnemo in obrišemo z mikro krpo. Velik prihranek pri času!

Navodila za uporabo:
Pred uporabo krpo namočite v vedro s toplo vodo. Pred prvo uporabo rokavice na laku, jo najprej uporabite na steklih. Med samim delom, mora biti površina konstantno navlažena z nameskim lubrikantom. Večkrat jo sperite z vodo. Krpe ne pritiskajte na površino ampak rokavico le nežno brišite.

Opozorilo:
Krpa ni nadomestek za za fini polirni plastelin. Pri čiščenju lahko nastanejo manjše praske, ki pa se jih brez težav odstrani s ročnim ali strojnim poliranjem.

Povezani izdelki