Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Clay & Coat Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,97 € z DDV

MO-07260

Nov izdelek

Komplet za čiščenje laka

Tag:

Več informacij

Inovativen izdelek za dekontaminacijo površine in zaščito ter sijaj v enem. V kolikor lak vašega vozila po pranju ni popolnoma gladek je to posledica trdovratne umazanije in depozitov, katerih z navadnim pranjem ne odstranite. Zračna rja, delci barv ali lakov, drevesna smola in podobne nesnage ustvarjajo lak grob na otip ter preprečujejo, da bi lak zasijal v vsem svojem sijaju. Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit je komplet, ki vsebuje vse, kar potrebujete za odstranjevanje kontaminacije. Sestavljen je iz posebnega aplikatorja, prevlečenega s polimerno gumo, katera brez težav odstrani vse nesnage, Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer-ja, ki poskrbi, da aplikator lažje drsi po površini ter mikro krpe s pomočjo katere vozilo po čiščenju obrišete. Lak vozila po čiščenju ponovno postane sijoč in gladek ter zahvaljujoč Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer-ju tudi zaščiten.

Vsebina kompleta:
- 1x Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer 710ml
- 1x Mothers Microfiber Towel 40x40cm
- 1x Mothers Synthetic Clay Tool

Navodila za uporabo:
Vozilo operite s šamponom, da odstranite vso površinsko umazanijo. Na površino in gumijast del aplikatorja nato napršite  Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer ter s križnimi gibi nežno očistite površino. Med čiščenjem na aplikator ne izvajajte nikakršnega pritiska. Ostanek detailerja in kontaminacije nato nežno obrišite s priloženo mikro krpo. Svetujemo, da vozilo na ta način očistite vsaj 1-2x letno oz. po potrebi.

Varnostni napotki:
EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki