CarPro Eraser

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


14,95 € z DDV

Nov izdelek

Univerzalni razmaščevalec in odstranjevalec polirnega olja ter past

Tag:

Več informacij

Odličen večnamenski razmaščevalec zasnovan posebej za odstranjevanje polirnega olja in za pripravo površine pred nanosom CQuartz keramičnega premaza ali katerega koli drugega premaza, voska ali tesnilne mase. Zaradi alkohola, zmešanega z posebnim čistilom za razmaščevanje ga lahko uporabljamo tudi za čiščenje stekel, kot razmaščevalec in univerzalno čistilo za različne situacije. Lahko se ga uporablja tudi za čiščenje pnevmatik!

Veliko bolje se obnese na površini kot IPA (mešanica izopropilnega alkohola in vode), saj popolnoma odstrani vsa olja polirnih past, medtem ko jii IPA le zrahlja in jih lahko nevede z krpo prenesemo na ostale dele vozila.

Pri CarPro-ju so z Eraser-jevimi intenzivimi čistili, ki raztapljajo olja, naredili še korak naprej. Eraser enostavno ostranjuje tudi ostanke polirnih past in prah, ki nastane pri poliranu. To je dodaten plus v primerjavi z IPA zaradi njegove patentirane formule. Erazer omogoča popolno pripravo površine pred nanosom CQuartz-a in ostalih premazov. Poleg vsega pa ima še veliko bolj prijeten vonj kot IPA.

Na voljo v 500ml in 1L embalaži.

Povezani izdelki