Gyeon Q2M Prep 4L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


68,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,14 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 12,14 €
Odplačati želim čim prej
3 x 24,02 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 24,02 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2MPREP4000

Nov izdelek

Odstranjevalec polirnih past in olj

Več informacij

Gyeon Q2M Prep je nepogrešljiv pripomoček za pripravo vozila pred nanosom quartz premaza. Odstranjuje vse oljnate sledi ter ustvarja gladko, antistatično površino. Q2M Prep ima močne čistilne in razmaščevalne sposobnosti zaradi katerih se zaščitni premazi bistveno bolj oprimejo površine. V nasprotju z ostalimi razmaščevalci, Q2M Prep ne le, da dvigne oljnate ostanke past ali starih voskov, temveč jih tudi raztopi zato je odstranjevanje bistveno lažje.

Prednosti:
- Očisti površino in omogoča bistveno boljši oprijem zaščitnega premaza
- Antistatične sposobnosti odbijajo prah
- Primeren za uporabo v ličarskih delavnicah
- Varen za uporabo na svežih barvah in lakih

Navodila za uporabo:
Gyeon Q2M Prep napršite na aplikator iz mikro vlaken in takoj obrišite površino, z lahkim pritiskom in krožnimi gibi. Nato z čisto in mehko mikro krpo odstranite vse ostanke sredstva. Ker je Q2M Prep čistilno sredstvo ni primeren za uporabo po nanosu glaze-ov, saj bo odstranil vsa polnila in povečevalce sijaja.

Varnostni napotki:
Vsebuje: propan-2-ol; izopropil alkohol; izopropanol. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki