Einparts Vacum Cleaner & Compressor

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


33,73 € z DDV

-25%

44,97 € z DDV

EPVC01

Nov izdelek

Sesalnik z integriranim kompresorjem

Category: Hobby program.
Tag:

Več informacij

Prenosni sesalnik za avto: 120W 12V z zračnim kompresorjem in HEPA filtrom. Avtomobilski sesalnik za enostavno uporabo s 3 šobami bo zlahka odstranil majhno in veliko umazanijo z avtomobilskega oblazinjenja. Zahvaljujoč napajanju iz 12V vtičnice za vžigalnik cigaret ne potrebujete dodatne napeljave ali podaljškov. Več kot 4 metre dolg in prilagodljiv kabel zagotavlja veliko svobodo sesanja in dostop do vsakega kotička v notranjosti avtomobila. Komplet vključuje podaljšek z zamenljivo konico, ki vam omogoča, da dosežete težko dostopna mesta. Njegova lahkotnost vam bo omogočila, da boste sesalnik dlje časa držali v roki ali da boste avto pustili čist in uživali v večjem udobju med vožnjo. Dodatna prednost ročnega sesalnika je nedvomno svetilka LED, ki se nahaja na sprednji strani in bo izboljšala delovanje naprave po temi. Ima filter HEPA, gre za filter za večkratno uporabo, kar je zelo priročna rešitev za lastnike. 2 v 1? Da, to ni le sesalnik, temveč tudi zračni kompresor - zlahka ga skrijete v prtljažnik/prtljažnik. Sesalnik imate lahko vedno pri roki, v sili pa kompresor s 76 cm dolgo poliuretansko cevjo. Popolna rešitev!

Komplet vključuje 3 zamenljive konice, ki bodo s svojo specifično uporabo zlahka odstranile najtežjo umazanijo, kot so npr:
- pesek
- drobtine
- lasje
- drobno steklo
- 76 cm dolga poliuretanska kompresorska cev.
- 2 šobi za napihovanje vzmetnic itd.

Sodoben sistem dvojnega filtriranja preprečuje uhajanje najmanjših delcev umazanije in prahu navzven in v namestitev naprave. Po čiščenju lahko filter očistite z vodo in ga posušite.

Tehnični podatki:
Napajanje: 1: 12V
Moč: 120 W
Pretok zraka: 120 ml: VENTILATORSKI TOK: 30 LPM
Največji tlak: 150 PSI
Cilinder: Cilinder: 30 mm
Napajanje: 12V DC vtič za cigaretni vžigalnik
Filter HEPA za večkratno uporabo
Dolžina napajalnega kabla: 420 cm
Dimenzije: 39 x 11,5 x 12,5 cm

Povezani izdelki