Leather Expert Leather Preparer 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

LE294

Nov izdelek

Sredstvo za pripravo površin

Več informacij

Specialno sredstvo za odstranjevanje starih premazov in ostalih sredstev iz usnjenih površin. Odličen za pripravo usnja površin pred barvanjem. Primeren za vse vrste naravnega usnja v vozilih, usnjeni galanteriji, oblačilih in pohištvu. Ni primeren za uporabo na Faux usnju, nabuku in semišu. Nanašamo ga s krpo ali abrazivno gobico.

Prednosti:
- Delikaten nemoteč vonj
- Izjemno efektiven pri odstranjevanju starih premazov in barve
- Za profesionalno in domačo uporabo

Navodila za uporabo:
Na površino nanašamo s pomočjo krpe ali brusne gobice da ostranimo predhodno nanešene barve ali premaze. Znatno pripomore k oprijemljivosti usnja. Po čiščenju uporabimo Leather Expert Alcohol Cleaner, da površino dobro razmastimo in odstranimo vse ostanke barve in čistila. Površina je pripravljena za barvanje.  Prvi sloj barve nanesemo s pomočjo gobice s krožnimi gibi. Vse nadaljnje sloje nanesemo z gobico ali pištolo za barvanje. Vsak sloj mora biti pred nanosom novega sloja popolnoma suh. Nanesemo 3-4 tanke sloje barve. Na koncu nanesemo še Leather Expert Top Coat. nanesemo 3-4 sloje z gobico ali pištolo. Vsak sloj mora biti pred nanosom novega sloja popolnoma suh.

Povezani izdelki