Gyeon Q2 Matte 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


58,18 € z DDV

-40%

96,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,30 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,30 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,38 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,38 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2MATTE50

Nov izdelek

Keramična zaščita za mat lake

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2 Matte je unikaten zaščitni premaz za mat vozila. Poudari mat efekt brez, da bi spremenil izgled mat laka. Je zelo enostaven za nanos, potreben je le en sloj. Ustvarja izjemen hidrofoben sloj na površini. Preprečuje razbarvanje in oksidacijo, ščiti pred močnimi kemikalijami, cestno soljo in UV žarki. Premaz je odporen na vse kemikalije z pH vrednostjo 2-11. Poleg enostavnega nanosa, je glavna prednost premaza Q2 Matte naraven izgled na mat ali satenastih barvah. Visoko napredna SiO2 formula je zasnovana posebej za zagotavljanje polne UV in kemijske zaščite v kombinaciji z odličnimi samočistilnimi sposobnostmi. Q2 Matte kit vsebuje tudi poseben, hidrofobičen spray sealent / quartz detailer Q2M Cure Matte, ki je bil razvit samo za mat lake.

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 Matte 50ml
- 1x Q2M Cure Matte 100ml
- 1x Aplikator za nanos
- 4x Semiš krpica za nanos
- 1x Navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: >12 mesecev / 20.000 km
- Debelina premaza: 0,2 – 0,5qm
- pH toleranca: pH 2-11
- Kontaktni kot: 110°
- Trdota: +2H
- Pokrivnost: 30ml / vozilo

Navodila za uporabo: Gyeon Q2 Matte nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Okoli penastega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo z priloženo pipetko nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure Matte. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

Varnostni napotki:

Q2 Matte:
Vsebuje: destilati (nafta), hidrotretirani lahki; kerozin-neopredeljeno; Kompleksna kombinacija ogljikovodikov dobljena s tretiranjemnaftne frakcije z vodikom v prisotnosti katalizatorja.Sestoji iz ogljikovodikov, ki imajo številoogljikov pretežno v območju od C9 nafta (nafta), lahki alkilat; modificirana nafta z nizkim vreliščem beli špirit; nafta z nizkim vreliščem - nespecificirana toluen. NEVARNO: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno.
H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Q2M Cure Matte:
EUH208 Vsebuje (R)-p-menta-1,8-dien; d-limonen. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki