Znižana cena!
Gyeon Q² One 30ml

Gyeon Q² One 30ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


42,46 € z DDV

-15%

49,95 € z DDV

Q2ONE30

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Gyeon Q² One je vstopni keramični premaz, primeren tudi za popolne začetnike. Je enostaven za nanos kot naravni vosek, svetleč kot glaze in odporen ter obstojen kot običajen keramičen premaz. Njegova hitro sušeča formula ne potrebuje posebne opreme za nanos ali spremembe garaže v detailing studio. Zaradi izjemnega odtekanja vode je Q² One zelo priljubljen keramični premaz pri vseh entuziastih. 110 kontaktni kot poskrbi za spektakularno odtekanje vode in bistveno pripomore k lažjemu vzdrževanju vozila. Ena ključnih kakakteristik premaza Q² One, v primerjavi z konkurenčnimi izdelki, je odličen samočistilen efekt. Ta efekt podaljšuje intervale med posameznimi pranji, kar pripomore k daljši obstojnosti premaza.

Vsebina kompleta:
- 1x Q² One 30ml
- 1x Q²M Cure 100ml
- 1x aplikator
- 4x semiš krpice za nanos

Specifikacije:
- Poraba: 30ml/ vozilo
- Trdota premaza: 9H
- Kontaktni kot: >110'
- pH toleranca: 2-11
- Debelina premaza: 0,2 - 0,5qm
- Obstojnost: >12 mesecev/ 20.000 km   

Navodila za uporabo:
Gyeon Q² One nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Okoli penastega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo z priloženo pipetko nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Potem, ko ste zaščitili celotno vozilo, počakajte eno uro in po potrebi nanesite še dodaten sloj premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

NEVARNO: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki