Znižana cena!
Gyeon Q² Syncro 50ml

Gyeon Q² Syncro 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


110,46 € z DDV

-15%

129,95 € z DDV

Q2SYNC50

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Gyeon Q² Syncro je najnaprednejši keramični premaz za entuziaste in profesionalne detailerje. Sofisticirana dvostopenjska formula zagotavlja odlične rezultate z minimalnim trudom. Q² Syncro nudi izjemno glaskost in odboj vode. Osnovni premaz je Q² Mohs, kateri zagotavlja trdoto in odpornost premaza, Q² Skin pa je debel in fleksibilen vrhni sloj kateri na površini ustvarja vrhunski samočistilen efekt. Q² Mohs je najtrši keramični premaz dostopen širšemu krogu uporabnikov. Ta izjemno trd premaz ohranja izgled vozila, dosežen po poliranju. V kombinaciji z ekstremno gladkostjo premaza Q² Skin pa Q² Syncro sistem ščiti vozilo pred zunanjimi vplivi ter skrbi, da vozilo vzdržujemo lažje ter ne tako pogosto. Q² Syncro je najnaprednejši sistem zaščite, kar Gyeon ponuja širšemu krogu uporabnikov. Cilj je, da se izkušnjo profesionalnega premaza ponudi tudi izvajalcem kateri niso del profesionalnega programa Gyeon Certified Detailer. Kljub nanosu treh slojev premaza sta tako osnovni kot tudi vrhnji premaz zelo enostavna za nanos in odstranjevanje.

Vsebina kompleta:
- 1x Q² Mohs 50ml
- 1x Q² Skin 30ml
- 1x Q²M Cure 100ml
- 1x aplikator
- 8x semiš krpice za nanos

Specifikacije:
- Poraba: 30ml+50ml / vozilo
- Trdota premaza: 9H
- Kontaktni kot: >120'
- pH toleranca: 2-11
- Debelina premaza: 0,2 - 0,5qm
- Obstojnost: >24 mesecev/ 35.000 km 

Navodila za uporabo:
Gyeon Q² Mohs nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Okoli penastega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo z priloženo pipetko nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Potem, ko ste zaščitili celotno vozilo, počakajte eno uro in po potrebi nanesite še dodaten sloj premaza. Štiri ure po nanosu druega sloja premaza Q² Mohs po enakem postopku nanesite še vrhnji premaz Q² Skin. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaza popolnoma strdita. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

NEVARNO:
Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki