Dr. Beasley's Plasma Coat 118ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,95 € z DDV

DB-p37d04

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Tag:

Več informacij

Dr. Beasley's Plasma Coat je napreden in izjemno enostaven keramični premaz. Za razliko od običajnih keramičnih premazov je Plasma Coat v obliki klasičnega voska, kar je pri uporabnikih naletelo na odličen rezultat. Plasma Coat je zasnovan za vse ljubitelje voskov, kateri bi svoj obstoječ vosek radi nadgradili z obstojnejšim in hidrofobnejšim zaščitnim premazom obenem pa ne bi radi zamenjali oblike samega premaza. Glavna prednost Plasma Coat-a je, da se nemudoma sprime s površino, tako je čas sušenja premaza praktično izničen, vozilo pa lahko uporabljate takoj po končanem nanosu. Obstojnost premaza je 1-2 leti ob ustreznem vzdrževanju. Vozilo po nanosu dobi izjemno visok sijaj, kateri obstoji celoten čas trajanja premaza. Plasma Coat je enen redkih premazov, kateri je 100% biološko razgradljiv ter tako popolnoma varen tako do uporabnika kot tudi okolja. Pri nanosu premaza tako ne potrebujete nobene zaščitne opreme in mask. Plasma Coat se takoj veže s površino ter zapolni nepravilnosti na laku, posledica tega je povečan sijaj vozila, zmanjšano trenje in s tem posledično večja hidrofobnost površine ter odpornost na mikro praske. Debelina premaza, nanešenega v enem sloju je 2 μm.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in posušite. Za najboljše rezultate ter obstojnost premaza priporočamo, da vozilo spolirate oz. lak očistite z ustreznim polirnim plastelinom. Pred nanosom zaščite površino razmastite. Nato s priloženim aplikatorjem nanesite tanek sloj premaza na površino velikosti 40x40cm ter takoj obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Ta postopek ponavljajte dokler ne zaščitite celega vozila. Priporočamo vzdrževanje zaščite z sredstvom Dr Beasley's AdvanceCoat vsakih 6 mesecev.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki