Infinity Wax Synergy Ceramic Coating 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,95 € z DDV

SCC30

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Infinity Wax Synergy Ceramic coating je anorganski nano zaščitni keramični zaščitni premaz za zaščito vozil. 1 nanos površino ščiti do obdobja enega leta po nanosu. Razvit in testiran v najtežjih angleških pogojih, kjer je relativna vlažnost med 40-80%. Visoko temperaturno obstojen, odporen na kemikalije s ph vrednostjo med 2-12.  Zaradi svoje inovativne tehologije se premaz na površini strdi v 1 uri brez uporabe IR grelcev, zato je premaz odličen za domačo uporabo. Popolnoma pa se strdi v 8-72 urah.  Synergy keramični premaz je prestal teste ISO 17132 in ISO 2409. 

Navodila za uporabo:
Premaz nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z namenskim razmaščevalem. Na namenski aplikator  nanesemo par kapljic premaza.  S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati v cca. 5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti s strojnim poliranjem. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. 

Priporočila:
- Priporočena temperatura za nanos premaza je med 20 in 30°C. Nikoli ne nanašamo pri temperaturah, ki so nižje od 10°C. 
- Po nanosu vozila vsaj en teden ne peremo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Metanol Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H371 Lahko škoduje organom. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru.            P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P308+P311 Pri izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: Pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P403 + P235 – Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P405 Hraniti zaklenjeno.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 

 

Povezani izdelki