Angelwax Polishing Paste Kit 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


64,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,42 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 11,42 €
Odplačati želim čim prej
3 x 22,61 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 22,61 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

66OAK028

Nov izdelek

Angelwax komplet polirnih past

Tag:

Več informacij

Komplet profesionalnih polirnih past Angelwax.

Komplet vsebuje:
1 x Pasta Angelwax Resurrection Havy Compound 500ml
1 x Pasta Angelwax Regenerate Medium Polish 500ml
1 x Pasta Angelwax Redemtion Fine Polish 500ml

Angelwax Resurrection 
je groba polirna pasta, primerna za uporabo na vseh vrstah lakov. Zasnovana je za odstranjavanje težjih prask, napak v laku in odstranjevanje sledi brusnega papirja granulacije P1500. Pasta je enostavna za uporabo in ustvarja minimalno količino prahu. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je primerna tudi za uporabo v ličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Da preizkusite kompatibilnost paste s površino, jo najprej preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino paste na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini z ugasnjenim polirnim strojem. Vklopite stroj in začnite s poliranjem z manjšim pritiskom. Vedno polirajte manjše panele, cca. 40x40cm. Polirajte dokler na površini ne ostane oljnat film. Film nato odstranite s čisto mikro krpo. Postopek nato ponovite z srednje grobo ali fino polirno pasto Angelwax.

Odrez od 0 do 10: 9 Sijaj od 0 do 10: 3

Angelwax Regenerate
Je srednje groba polirna pasta, primerna za uporabo na vseh vrstah lakov. Zasnovana je za odstranjavanje srednje velikih prask, vrtinčastih prask, napak v laku in odstranjevanje sledi brusnega papirja granulacije P2500. Pasta je enostavna za uporabo in ustvarja minimalno količino prahu. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je primerna tudi za uporabo v ličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Da preizkusite kompatibilnost paste s površino jo najprej preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino paste na srednje grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini z ugasnjenim polirnim strojem. Vklopite stroj in začnite s poliranjem z manjšim pritiskom. Vedno polirajte manjše panele, cca. 40x40cm. Polirajte dokler na površini ne ostane oljnat film. Film nato odstranite s čisto mikro krpo. Po končanem poliranju priporočamo še obdelavo površine z fino polirno pasto Angelwax Redemption.

Odrez od 0 do 10: 5 Sijaj od 0 do 10: 7

Angelwax Redemption
fina polirna pasta je zasnovana za odstranitev hologramov in lažjih prask. Primerna za uporabo na vseh lakiranih površinah. Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije P3000. Površina po poliranju dobi izjemno visok sijaj. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je primerna tudi za uporabo v ličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Da preizkusite kompatibilnost paste s površino jo najprej preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino paste na fino polirno gobico. Pasto razmažitepo površini z ugasnjenim polirnim strojem. Vklopite stroj in začnite s poliranjem z manjšim pritiskom. Vedno polirajte manjše panele, cca. 40x40cm. Polirajte dokler na površini ne ostane oljnat film. Film nato odstranite s čisto mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Odrez do 0 do 10: 2 Sijaj od 0 do 10: 9

Povezani izdelki