Deturner Best Seller Detailing Set

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

DT15

Nov izdelek

Komplet izdelkov za čiščenje

Tag:

Več informacij

Deturner Detailing set je komplet, ki vsebuje najbolj prodajane izdelke blagovne znamke Deturner za notranje in zunanje čiščenje vozil. Pakiran je v lično darilno škatlo zato je odličen tudi kot darilo.

Vsebina kompleta:
- 1 x Ceramic Detailer 250ml
- 1 x Wet Coat 250ml 
- 1 x Ready Interior Cleaner 250ml  
- 1 x Interior Dressing 250ml  
- 1 x Creamy Tire Dressing 250ml  
- 1 x Hydro Glass Cleaner 250ml

DETURNER INTERIOR DRESSING
Zaščitni premaz za vse notranje površine iz umetnih mas. Osveži izgled notranjosti saj površinam povrne barvo ter za seboj pusti lep, satinast izgled. Dodani UV blokerji zmanjšujejo nabiranje prahu in umazanije na površini. Izdelan je na osnovi naravnih sestavin zato je varen za uporabo na prav vseh notranjih plastikah in vinilu. Za seboj pušča prijeten in nevsiljiv vonj.

Navodila za uporabo:
Svetujemo, da površino najprej očistite s čistilom Deturner Interior Cleaner oz. podobnim čistilom. Z aplikatorjem iz mikro vlaken nato Interior Dressing nanesite na površino. Počakajte, da premaz izhlapi ter nato površino obrišite s čisto in suho mikro krpo. Sredstvo lahko uporabljate tudi kot sredstvo za redno čiščenje notranjosti vozil. V tem primeru izdelek nanesite na mikro krpo in površino le prebrišite.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

DETURNER CREAMY TIRE DRESSING
Gost premaz za pnevmatike in gumijaste dele. Površino impregnira, dodani SiO2 delci pa poskrbijo za zaščito površine. Premaz je narejen na vodni osnovi in ne vsebuje topil. Pnevmatiki povrne črn, satenast videz, kateri je ob pravilnem nanosu obstojen več tednov. Zaradi gostejše oblike je zelo enostaven za nanos.

Navodila za uporabo:
Za maksimalno obstojnost premaza svetujemo, da pnevmatiko pred nanosom gela dobro očistite z namenskim čistilom oz. močnim večnamenskim čistilom. Premaz vedno nanašajte na suho pnevmatiko. Nanesite manjšo količino premaza na aplikator za pnevmatike ter v tankem sloju nanesite na površino. Pustite cca. 20 minut, da se premaz popolnoma vpije. V kolikor želite doseči večji sijaj pnevmatike lahko nanesete še dodaten ali dva sloja premaza.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

DETURNER WET COAT
Zaščitni premaz z takojšnjim hidrofobnim efektom. Nanos zaščitnega premaza je izjemno enostaven. Enostavno ga nanesete na mokro vozilo takoj po pranju ter sperete z vodo. Primeren je za nanos na vse zunanje površine kot so lak, stekla, platišča, plastike,… Wet Coat je primeren tudi za vzdrževanje vozil zaščitenih z voski, sealanti ali keramičnimi premazi, lahko pa ga uporabljate tudi kot samostojni zaščitni premaz. Zaščitena površina postane izjemno hidrofobna in svetleča. Vozila zaščitena z premazom Wet Coat so tudi bistveno lažja za čiščenje in vzdrževanje. Zelo je primeren za hitro zaščito vozila saj celoten postopek traja le nekaj minut.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in sperite z vodo. Wet Coat nanesite na mokro vozilo in takoj sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo. Sredstva nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi ali na razgreto vozilo. Vozilo nato obrišite z mikro krpo za sušenje vozil.

Varnostni napotki:
Nevarno: H225 – Vnetljiv aerosol. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

DETURNER CERAMIC DETAILER
Quick Detailer z dodanimi SiO2 delci. Na površini ustvarja odličen hidrofoben sloj, bleščeč sijaj in globok videz laka. Lahko ga uporabljate kot samostojni zaščitni premaz oz. kot sredstvo za vzdrževanje predhodno nanešenih keramičnih premazov, voskov ali sealantov. Njegova uporaba je hitra in zelo enostavna.

Navodila za uporabo:
Vozilo operite in posušite. Nanesite manjšo količino detailerja na mehko mikro krpo. Za en panel zadostujejo 2-3 pritiski na razpršilec. Detailer enakomerno razmažite po površini. Z drugo krpo nato panel še enkrat obrišite, da odstranite vse ostanke premaza.

Varnostni napotki:
P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. EUH 210 – Varnosti list na voljo na zahtevo.


DETURNER READY TO USE INTERIOR CLEANER
Čistilo za čiščenje notranjih površin kot so plastika, vinil, tekstil in usnje. Čistilo je pH nevtralno zato je varno za uporabo na vseh površinah. Je enostavno in prijetno za uporabo. Lahko se ga uporablja v kombinaciji z mikro krpo, ščetko ali čopičem. Površina je po čiščenju pripravljena za nanos zaščitnega oz. negovalnega premaza. Interior Cleaner je že pripravljen za uporabo in ga ni potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo pred uporabo najprej preizkusite na skritem mestu. Izdelek nanesite na mikrokrpo ter obrišite površino. Za odstranjevanje večje in trdovratnejše umazanije lahko sredstvo nanesete na krtačko ali čopič. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Po končanem čiščenju površino še enkrat obrišite s čisto in suho mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

DETURNER HYDRO GLASS CLEANER 
Izjemno kvalitetno čistilo za čiščenje vseh vrst stekel. Odstranjuje najtrdovratnejšo umazanijo, za seboj ne pušča sledi in je hitro hlapljivo. Steklo po čiščenju postane gladko in popolnoma hidrofobno. To pripomore tudi k večji varnosti v cestnem prometu. Ne vsebuje amoniaka.

Navodila za uporabo:
Nanesite čistilo direktno na stekleno površino oz. na mikro krpo za čiščenje stekel. Površino obrišite, da odstranite vse večje delce umazanije. Krpo nato obrnite na suho stran in površino še enkrat obrišite.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki