Znižana cena!
Shiny Garage Christmas Box

Shiny Garage Christmas Box

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,98 € z DDV

-40%

19,97 € z DDV

SG17.11

Nov izdelek

Komplet izdelkov za čiščenje vozila

Tag:

Več informacij

Komplet izbranih treh izdelkov za zunanje in notranje čiščenje vozil. Vsi izdelki so lično pakirani v škatli in so odlična izbira tudi za darilo.

Vsebina kompleta:

1x Christmas Ceramic Detailer 150ml:

Christmas Ceramic Detailer je najnaprednejši detajler, ki bo vašemu avtomobilskemu laku dal neverjetno globino barve in hidrofobnost zahvaljujoč posebni kombinaciji polimerov in Sio2 delcev. Uporaba: Pred uporabo izdelek pretresite, izdelek nanesite na suh, čist in hladen lak ali direktno na krpo, naredite 1-2 strela iz atomizerja na določen element, namažite s krpo iz mikrovlaken in zloščite z drugo suho krpo, ne nanašajte na soncu.

1x Christmas Breeze 150ml:

Osvežilec zraka Christmas Breeze 150 ml in nevtralizator vonja - božična izdaja z vonjem po medenjakih/začimbah/rumu.
Shiny Garage Christmas Air Freshener & Odor Neutralizer je inovativen izdelek, ki ne le osveži notranjost avtomobila, temveč tudi odpravi neprijetne vonjave z razgradnjo bakterijskih delcev. Uporaba: pred uporabo pretresite, nanesite pod preproge v bližini zračnikov na nogah, za boljši učinek vključite zaprt krog za 3-4 minute in pustite, da delci osvežilca prodrejo v vsak kotiček notranjosti avtomobila, ne nanašajte na plastične elemente ali oblazinjenje, postopek ponovite vsakih 3-5 dni, odvisno od dišave.

1x Spicy Interior Detailer 150ml:

Christmas Interior Quick Detailer smo izbrali dišavno kompozicijo, ki odraža vonj dobrega viskija. Je idealen izdelek za hitro osvežitev notranjih plastičnih, vinilnih, usnjenih, lesenih ali aluminijastih elementov. Za seboj pusti tovarniški, mat finiš in zaščito pred nabirjanjem prahu ter vsebuje UV "filtre". Interior Quick Detailer je pripravljen za odstranjevanje manjše umazanije in zaščito površine zenim nanosom. Je izdelek za hitro osvežitev in zaščito notranjosti z mat finišem. Uporaba: nanesite na krpo, porazdelite in zloščite z drugo stranjo krpe.

Povezani izdelki