Carmotion DC 12V, 150 PSI Air Compressor

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


38,97 € z DDV

63335

Nov izdelek

Kompresor

Category: Ostala oprema.
Tag:

Več informacij

Kompresor se napaja iz vtičnice 12 V DC. Opremljen je z digitalnim merilnikom krvnega tlaka s samodejnim zaustavljanjem, ko je dosežen nastavljeni tlak, in svetilko LED. Na zadnji strani ohišja je žep za adapterje. Zaradi ergonomske oblike ga je enostavno shraniti v prtljažnik.

Uporaba:
1. Vklopite avtomobilski vžig. 2. Napajalni kabel kompresorja priključite v vtičnico avtomobilskega vžigalnika za cigarete. 3. Priključite cev kompresorja na ventil pnevmatike. 4. Vklopite kompresor. 5. Pritisnite gumb "R" za nastavitev merilne enote na digitalnem zaslonu. 6. Z gumboma "+" in "-" nastavite želeni tlak v pnevmatikah. 7. Pritisnite stikalo za začetek polnjenja pnevmatik. Črpalka se bo samodejno ustavila, ko bo dosežen nastavljeni tlak.

Pomembno!
1. Ni primerno za velika vozila, kot so tovornjaki. 2. Med uporabo naprave vklopite motor vozila. 3. Uporabljajte samo enosmerni tok (DC12V, 10A). 4. Napravo pustite 10 minut, da se ohladi. 5. Če se tlak nenadoma poveča na 490 kPa, ga prilagodite in poskusite znova. 6. Delovanje naprave je treba vedno nadzorovati. 8. Prepričajte se, da je avtomobilska vtičnica čista in pravilno deluje. 9. Napravo shranjujte v suhem prostoru. 10. Hranite stran od otrok.

Dodatna oprema:
4 adapterji
Rezervna varovalka

Tehnični podatki:
Delovna napetost: DC12V
Pretok zraka: DC12: Vhodni zračni tok: 35 L/min
Moč: 120W
Tokovni tok: ≤10A
Dolžina črpalne cevi: 50 cm
Vrsta napajanja: vtičnica avtomobilskega vžigalnika
Dolžina napajalnega kabla: 300 cm
Delovna temperatura: -15 ℃ ~ 50 ℃

Povezani izdelki