RRC Bad Boys Premium Exterior Set

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


54,72 € z DDV

-20%

68,40 € z DDV

RRCBB35

Nov izdelek

Premium Komplet za čiščenje zunanjosti vozil

Tag:

Več informacij

Komplet premium izdelkov za čiščenje in zaščito zunanjih površin vašega jeklenega konjička. Sredstva so pakirana v lično leseno škatlo zato so odlična izbira za darilo.

Komplet vsebuje:
1x RRC Bad Boys Shampoo 500ml
1x RRC Bad Boys Neutral Snow Foam 500ml
1x RRC Bad Boys Iron Remover
1x RRC Costums Premium Microfiber Drying Towel

RRC Bad Boys Shampoo
pH nevtralen šampon za ročno pranje vozil. Visoko penjenje omogoča varno in učinkovito pranje. Izdelek ne poškoduje predhodno nanesenih voskov, sealant-ov in keramičnih  premazov. Svež vonj po pomaranči. 

Navodila za uporabo:
Pred kontaktnim pranjem priporočamo, da površino očistite z RRC Bad Boys Neutral Snow Foam. Zmešajte 25ml šampona na 10l vode. S pomočjo visokotlačnega čistilca spenite mešanico in operite vozilo od strehe navzdol. Površino nato sperite z vodo.

RRC Bad Boys Neutral Snow Foam 
pH nevrtralno, visokopeneče čistilo za predpranje vozil. Pena omogča daljše delovanje, s tem raztopi in omehča umazanijo. Izdelek je primeren za nanos na zaščitena vozila. Po uproabi je priporočljivo vozilo oprati še z RRC Bad Boys Shampoo. 

Navodilo za uporabo:
Izdelek zmešajte z vodo v razmerju 1:10. S pomočjo penilca nanesite na površino od spodaj navzgor, pustite delovati nekaj minut. Sperite z vodo in vozilo ročno operite. Izdelek se na površini ne sme zasušiti. 

RRC Bad Boys Iron Remover
Namensko čistilo za odstranjevanje zračne rje iz lakiranih in steklenih površin. Izdelek se ob stiku s kovinskimi delci obarva vijolično. Zaradi posebnih dodatkov lahko čistilo pustite delovati tudi do 15 minut brez, da bi se na površini posušilo. 

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo pretresite. enakomerno nanesite čistilo na očiščeno površino in pustite delovati do 15 minut. V kolikor je potrebno, lahko postopek ponovite. Površino nato sperite z vodo in posušite s pomočjo RRC Costums Premium Microfiber Drying Towel. 

RRC Costums Microfiber Drying Towel

Mehka, puhasta mikro krpa za sušenje vozil z različno dolgimi vlakni na vsaki strani.

Navodila za uporabo:
Po uporabi krpo operite v pralnem stroju pri temperaturi maksimalno 40°C z namenskim čistilom brez uporabe mehčalca in posušite na svežem zraku.

Povezani izdelki