Good Stuff Interior Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

GS082

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in nego notranjosti.

Več informacij

Vse kar potrebujete za učinkovito in kvalitetno čiščenje notranjosti vašega vozila.  Good Stuff Interior Kit vsebuje sredstva in pripomočke, ki jih za to potrebujete.

Vsebina kompleta:
1 x Good Stuff Interior Cleaner Pomegranate 500ml
1 x Good Stuff Glass Cleaner 500ml
1 x Good Stuff Interior Dressing 500ml
1 x Work Stuff Zephyr mikro krpa
1 x Work Stuff čopič Detailing Brush 24
1 x Work Stuff Gantleman Basic mikro krpa
1 x Work Stuff Microfibre Aplicator

Good Stuff Interior Cleaner Pomegranate:
Kvalitetno in učinkovito čistilo za čiščenje vseh notranjih trdih površin. Odstranjuje prašne delce in vsakodnevno umazanijo. Notranjost vozila prijetno odišavi z vonjem po granatnem jabolku. Izdelek je že pripravljen za uporabo. Varen je za uporabo na vseh površinah. Po uporabi za seboj ne pušča nikakršnega sijaja.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na čisto mikro krpo ter obrišite površino. Krpo nato obrnite na čisto stran in površino še enkrat prebrišite, da odstranite vse morebitne ostanke čistila.

Varnostni napotki:
/

Good Stuff Interior Dressing:
Good Stuff Interior Dressing je premaz za vse notranje plastične in vinilne površine. Primeren je za potemnitev in poživitev armaturnih plošč in vratnih panelov. Lahko ga nanašate v več slojih, tako še potemnite zbledelo površino obenem pa površina vedno ostane na 'mat strani. Deluje antistatično, dodani UV blokerji pa preprečujejo nadaljnje bledenje površine. Prijetnega vonja po jabolku. Sredstvo je zelo enostavno za uporabo. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Sredstvo vedno nanašajte na suho in čisto površino. Z aplikatorjem nanesite tanek sloj premaza in pustite cca. 1 minuto, da se dobro sprime. Nato ostanek obrišite z čisto mikro krpo. Po potrebi nanesite še dodaten sloj premaza.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.  P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Good Stuff Glass Cleaner
Good Stuff Glass Cleaner je učinkovito čistilno sredstvo prijetnega vonja za steklene površine, ki odstranjuje insekte, silikone in ostalo umazanijo. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo in deluje hitro ter učinkovito. Ne pušča nikakršnih sledi. Steklo po uporabi postane kristalno jasno. unikatne sestavine omogočajo da hitro izhlapi kar omogoča enostavnejše čiščenje.

Navodila za uporabo:
Sredstva ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi. Napršite na steklo ali mikro krpo in očistite površino.  Obrišite do suhega z suho mikro krpo za stekla ali papirjem. Priporočamo uporabo posebnih krpic za čiščenje stekel. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.  P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki