Znižana cena!
Gyeon Bucket kit

Gyeon Bucket Wash kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


86,27 € z DDV

-16,00 €

102,27 € z DDV

66OAK024

Nov izdelek

Komplet Avtokozmetike za pranje vozila

Več informacij

Komplet za kvalitetno pranje vozila vsebuje pet skrbno izbranih, vrhunskih izdelkov svetovno znanih proizvajalcov Gyeon in Chemical Guys za kvalitetno in brezkrbno ročno pranje vozila.

Vsebina kompleta:
- Chemical Guys vedro za pranje 13L
- Bucket barrier zaščitno mrežico za umazanijo
- Rokavico za pranje Gyeon Smoothie
- Kvalitetno krpo za brisanje karoserije Gyeon Waffle Dryer 60 x 80 cm
- Šampon za pranje Gyeon Q2M Bathe 400ml
- Premaz za pnevmatike Gyeon Q2 Tire 400ml
- Čistilo za platišče in zračno Rjo Gyeon Iron 500ml
- Sredstvo za zaščito karoserije Q2M Gyeon Wet Coat 500ml

Chemical Guys Vedro za pranje 13L:
Chemical Guys vedro je eno izmed najtrpežnejših veder na tržišču. Izdelan iz odporne ABS plastike, kar zagotavlja, da pogosta menjava vedra ni potrebna. Prostornina vedra je 13L. Velikost omogoča uporabo z večino vložkov za vedra. Posebna oblika pa omogoča, da enostavno hranimo vedra enega v drugem in tako prihranimo pri prostoru.

Bucket Barrier:
Vložek za varno pranje vozil. Vložek vstavite na dno vedra za pranje vozil. Preprečuje nanos trdih delcev in ostale umazanije nazaj na vozilo. Tako je v vedru vedno čista voda, umazanija pa ostane na dnu. Premer vložka je 26cm. Opremljen s petimi luknjami, ki omogočajo enostavno odstranitev vložka iz vedra.

Gyeon Q2M Smoothie
Rokavica, zasnovana za odstranjevanje trdovratnejše umazanije z platišč, pragov ali tečajev vrat. Kljub vsemu pa je popolnoma varna in učinkovita tudi za pranje lakiranih površin.

Gyeon Q2M Waffle Dryer
Ultimativna za sušenje vozil. Narejena je iz izjemno vpojnih mikro vlaken, kateri zagotavljajo hitro, učinkovito in predvsem varno sušenje vozil. Pri Gyeon-u so v razvoj te krpe vložili veliko truda, da so našli najboljšo strukturo krpe, katera za seboj ne pušča nikakršnih sledi. Velikost krpe je 60 x 80 cm in je odlična za brisanje večjih površin vozil.

Gyeon Q2M Bathe

pH nevtralen, čisti šampon, zasnovan za uporabo z Gyeon zaščitnimi premazi. Ima odlične čistilne sposobnosti, obenem pa je dovolj nežen, da ne odstrani predhodno nanešenih coatingov, sealantov ali voskov. Ker, je Q2M Bathe pH nevtralen šampon je popolnoma varen za uporabo tudi na najobčutljivejših barvah, lakih, kovinah in visoko poliranih delih. 90% vseh poškodb na laku je rezultat nepravilnega pranja.

Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči.

Gyeon Q2 Tire
je SiO2 zasnovan zaščitni premaz za pnevmatike, ki ne le, da zagotavlja zaščito temveč tudi ustvarja fantastičen izgled. V nasprotju z ostalimi premazi, kateri so ponavadi zasnovani na oljni osnovi in se le vsedejo na površino pnevmatike, Q2 Tire prodre skozi pore pnevmatike. Rezultat je bistveno daljša obstojnost, saj premaza ne odstranite s prvim pranjem. Površina po nanosu postane hidrofobna, kar pomeni, da odbija vodo in umazanijo, pnevmatika pa ostane čista dalj časa. Q2 Tire tudi izboljša izgled pnevmatike, površina dobi bogat satenast izgled, katerega lahko povečate z dodatnimi sloji premaza.
Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno.

Gyeon Q2M WetCoat
Revolucionaren sealant, ki zagotavlja instantno in odporno zaščito površine v parih minutah – le napršite in sperete. Njegova resnična prednost je odličen hidrofoben in samo čistilen efekt, katerega dosežete tako, skupaj z intenzivnim sijajem barvanih površin. Za izdelek, kateri je tako zelo enostaven za uporabo, da ga ne rabite niti pobrisati, je WetCoat izjemno obstonen zaščiten premaz. Njegove hidrofobne sposobnosti so obstojne tudi do 12 tednov/12 pH nevtralnih pranj. Ustvari večji sijaj površine, kot kateri izmed naravnih voskov ali sealantov. Glavna prednost Q2M WetCoat-a je njegova vsestranskost, uporabite ga lahko na vseh zunanjih pvršinah kot so plastike, stekla, platišča,… Q2M WetCoat je močno koncentriran in pripravljen za uporabo, ne potrebuje redčenja ali mešanja. Izdelek je opremljen z priročno razpršilno glavo.