Znižana cena!
Gyeon Bucket kit

Gyeon Bucket Wash & Protect Kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


99,38 € z DDV

-20%

124,23 € z DDV

KRIS-L

Nov izdelek

Komplet izdelkov za čiščenje in zaščito vozil

Več informacij

Komplet za kvalitetno pranje in zaščito vozila vsebuje devet skrbno izbranih, vrhunskih izdelkov svetovno znanega proizvajalca Gyeon za kvalitetno in brezkrbno ročno pranje vozila. Komplet je primeren tako za profesionalno kot domačo uporabo.

Vsebina kompleta:
- 1x Vedro za pranje 19L
- 1x Bucket Barrier vložek za vedro
- 1x Gyeon Q2 Smoothie
- 1x Gyeon Q2M Soft Dryer 60x80cm
- 1x Gyeon Q2M Bald Wipe 40x40cm
- 1x Gyeon Q2M Iron 500ml
- 1x Gyeon Q2M Bathe Essence 400ml
- 1x Gyeon Q2M Bug & Grime 400ml
- 1x Gyeon Q2M Cure 400ml


Vedro za pranje 19L:
Eno izmed najtrpežnejših veder na tržišču. Izdelan iz odporne ABS plastike, kar zagotavlja, da pogosta menjava vedra ni potrebna. Prostornina vedra je 19L. 

Bucket Barrier:
Vložek za varno pranje vozil. Vložek vstavite na dno vedra za pranje vozil. Preprečuje nanos trdih delcev in ostale umazanije nazaj na vozilo. Tako je v vedru vedno čista voda, umazanija pa ostane na dnu. Premer vložka je 26cm. Opremljen s petimi luknjami, ki omogočajo enostavno odstranitev vložka iz vedra.

Gyeon Q2M Smoothie
Rokavica, zasnovana za odstranjevanje trdovratnejše umazanije z platišč, pragov ali tečajev vrat. Kljub vsemu pa je popolnoma varna in učinkovita tudi za pranje lakiranih površin.

Gyeon Q²M Soft Dryer 60x80cm
Gyeon Q²M Soft Dryer je alternativa za krpo Gyeon Q²M Waffle Dryer. Je zelo varna in učinkovita, vpije enormne količine vode. Njena največja prednost je ekstremna mehkoba - zagotavlja odlično vpojnost in drsenje po površini. Zahvaljujoč lasersko odrezanim robovom, Q²M Soft Dryer bistveno zmanjša možnost nastanka prask ali sledi na površini. Velikost krpe je 60 x 80 cm.

Gyeon Q²M Bald Wipe 40x40cm
Gyeon Q²M BaldWipe je večnameska mikro krpa z kratkimi vlakni. Primerna je za različne aplikacije, odlična za odstranjevanje keramičnih premazov, nanašanje sealantov (npr. Q2M Cure), ali čiščenje površine z namenskimi sredstvi (npr. Q²M Tar ali Q²M Prep). Odstranjuje ostanke polirnih past brez, da bi za seboj pustila ostanke ali praske. Q²M BaldWipe lahko uporabljate tudi kot univerzalno mikro krpo pri notranjem čiščenju vozil. Lasersko odstranjeni robovi preprečujejo nastanek prask ali drugih poškodb. Velikost krpe je 40 x 40 cm.

Gyeon Q²M Bathe Essence

Gyeon Q²M Bathe Essence je čista esenca šampona. Neverjetno mešalno razmerje (1:1200) zagotavlja, da za eno pranje porabite le 5ml šampona. Tako ena 400ml plastenka zadošča za kar 80 pranj. Njegova odlična čistilna moč in sposobnost odstranjevanja umazanije in lažje organske kontaminacije sta združena z fantastično gladkostjo in bogato peno. Bogato penjenje šampona je ključno za gladko drsenje gobe ali rokavice po vozilu, s tem se tudi bistveno zmanjša možnost nastanka prask med pranjem. Uporaba šampona Q²M Bathe Essence skoraj da izniči trenje med kvalitetne gobo ali rokavico in lakom vozila.
Pozor! Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet naj bo na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez teža. Nadaljujte z izpiranjem.

Gyeon Q²M Bug & Grime
Bug & Grime remover je učinkovito in varno čistilo za odstranjevanje trdovratnih madežev na laku, kot so cestna umazanija in ostanki insektov. Bug & Grime Remover je super varen za uporabo, preizkušen na vseh občutljivih površinah, tudi surovem aluminiju, kromu,… Je zelo enostaven za uporabo, le napršite, počakate in sperete z visokotlačnim čistilcem.
Vsebuje: metanol; 2-butoksietanol, butil glikol, butil kelosolve tetranatrijev etilendiaminotetraacetat
Nevarno: H302+H332 Zdravju škodljivo pri zaužitju in vdihavanju. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H370 Škoduje organom. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati paro/aerosol. P308+P311 Pri izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: Pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Gyeon Q²M Iron
Gyeon Q²M Iron je eden izmed najučinkovitejših in najhitrejše delujočih odstranjevalcev kovinskih delcev na trgu. Izdelek je bil razbit posebej za odstranjevanje kontaminacije iz vozil kot je zavorni prah in ostali kovinski delci. Zaradi enostavne uporabe je izjemno priljubljen pri profesionalnih uporabnikih in entuziastih. Q2M Iron reagira izjemno hitro, kovinski delec spremeni v vodno topljiv kompleks, katerega enostavno sperete. Čistilo vsebuje indicator delovanja, ob stiku s kovinskim delcem se obarva rdeče. Sredstvo je pH nevtralno zato je popolnoma varno za uporabo na vseh površinah, tudi najobčutljivejših in poliranih platiščih. Q2M Iron lahko uporabljate na barvanih površinah, platiščih, steklih, in ostalih materialih. Ne povzroča poškodb na tesnilih ali kabrio strehah.
Vsebuje: Amonijev merkaptoacetat; metanol
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H371 Lahko škoduje organom. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Gyeon Q²M Cure
Q²M Cure je enostaven, hidrofoben tekoči sealant, ki je perfekten za povečevanje obstojnosti keramičnih premazov ter kot samostojni zaščitni premaz. Primarna naloga Q²M Cura je zagotavljanje maksimalne obstojnosti keramičnega premaza, kot npr. Gyeon Q² Pure ali Q² Mohs. Z redno uporabo sredstva lahko podaljšate obstojnost keramičnega premaza tudi za 90%. Q²M Cure je odličen za uporabo tudi kot quick detailer. Površini zagotavlja visok sijaj, obnavlja videz pravkar zaščitenega vozila ter odstranjuje sledi vodnega kamna ter lažjo umazanijo. Za hitrejše in učinkovitejše delovanje lahko Q²M Cure nanašate tako na suho kot mokro vozilo. Nanos na mokro vozilo omogoča hitrejše brisanje vozila, površina takoj postane gladka in antistatična. Q²M Cure je odlično sredstvo za vse, kateri želijo doseči velik efekt brez, da bi vložili v premaz veliko časa in truda. Odlično deluje tudi kot samostojna zaščita na nezaščitenih vozilih.
Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki