Znižana cena!
K2 Bucket Wash Kit

K2 Bucket Wash Kit

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


49,52 € z DDV

-10,00 €

59,52 € z DDV

66OAK026

Nov izdelek

Komplet za ročno pranje vozila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Kompleti K2.
Tag:

Več informacij

Komplet za kvalitetno pranje vozila vsebuje osem skrbno izbranih izdelkov za kvalitetno in brezkrbno ročno pranje vozila.

Vsebina kompleta:
- Chemical Guys vedro za pranje 13L
- Bucket barrier zaščitno mrežico za umazanijo
- Šampon za ročno pranje vozil z voskom K2 Express Plus
- Čistilo za platišča in zračno rjo K2 Roton
- Premaz za pnevmatike K2 Sigma
- Quick detailer za zaščito in sijaj K2 Spectrum in krpico
- Rokavico za pranje iz mikro vlaken MartinCox Wiggly
- Kvalitetno krpo za brisanje karoserije K2 Molli

Chemical Guys Vedro za pranje 13L:
Chemical Guys vedro je eno izmed najtrpežnejših veder na tržišču. Izdelan iz odporne ABS plastike, kar zagotavlja, da pogosta menjava vedra ni potrebna. Prostornina vedra je 13L. Velikost omogoča uporabo z večino vložkov za vedra. Posebna oblika pa omogoča, da enostavno hranimo vedra enega v drugem in tako prihranimo pri prostoru.

Bucket Barrier:
Vložek za varno pranje vozil. Vložek vstavite na dno vedra za pranje vozil. Preprečuje nanos trdih delcev in ostale umazanije nazaj na vozilo. Tako je v vedru vedno čista voda, umazanija pa ostane na dnu. Premer vložka je 26cm. Opremljen s petimi luknjami, ki omogočajo enostavno odstranitev vložka iz vedra.

Rokavica za pranje Wiggly:
Dvostranska rokavica za pranje iz mikro vlaken. Sprednja stran je narejena iz daljših in odebeljenih mikro vlaken, zadnja stran pa je prevlečena z mrežico za varno odstranjevanje insektov. Zelo vpojna. Po uporabi jo lahko operete v pralnem stroju.

Krpa K2 Moli:
Izredno velika krpa iz mikro vlaken velikosti 60 x 60 cm je izredno mehka in vpojna. Prijazna do vseh površin odlično vpija vodo. Odlična je za brisanje karoserije, kakor tudi za poliranje in čiščenje notranjih delov vozila. Krpo peremo v stroju brez mehčalcev.

Šampon K2 Express Plus

Visoko koncentriran šampon za ročno pranje vozil z dodatkom voska za visoki sijaj in zaščito površin. Povsem varno ga uporabljamo na vseh površinah. Ustvarja stabilno penjenje, kar zagotavlja odličen čistilni učinek. Šampon je izredno koncentriran, zato je izredno ekonomičen. Dodatki voska poskrbijo za maksimalen lesk in zaščito vašega jeklenega konjička. Zagotavlja odbijanje vodnih kapljic in deluje antistatično.
Varnostni napotki:
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plastenki. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči.

K2 Gold Roton
je čistilo za odstranjevanje kovinskih delcev z vseh zunanjih površin vozil. Odstranjuje tudi vse vrste umazanij. Povrača originalen izgled aluminijastih in jeklenih platišč. Primeren tudi za čiščenje okrasnih pokrovov. Zelo primeren tudi za odstranjevanje zračne rje. Deluje hitro in učinkovito, krtačenje v večini primerov niti ni potrebno. Ne pušča nikakršnih sledi, le čisto površino. Zaradi posebnih sestavin zmanjša nabiranje umazanije na očiščeni površini. Ima tako imenovani ''Bleeding Effect'', kar pomeni da, se sredstvo ob stiku z umazanijo obarva vijolično. Popolnoma varen za uporabo na vseh vrstah platišč, laku, plastikah in steklu.
Varnorstni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.


K2 Gold Sigma
Sredstvo za maksimalen sijaj in zaščito vaših pnevmatik. V kompletu je loščilo s prijetnim vonjem po sadju in aplikator za nanos sredstva. Izdelek je primeren za najzahtevnejše uporabnike. Zagotavlja dolgotrajen učinek. Odbija vodne kapljice in preprečuje staranje gume. Zaradi svoje sestave je izredno izdaten, zato ga pri nanosu na pnevmatike porabimo izredno majhno količino.
Varnostni napotki:
Vsebuje: Ogljikovodiki, C10-C13, n-alkani, izoalkani, ciklični, <2% aromatov. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

K2 Gold Spectrum
Premium sintetični vosek, ki temelji na najnovejši tehnologiji. Vosek le napršite na površino in kar mokrega obrišite. Zaradi edinstvene formule, vosek ne pušča belih sledi in je tako primeren za vse vrste barv. Lahko se nanaša tudi na vročo površino. Komplet vsebuje sintetični vosek K2 Spectrum in mikro krpo za brisanje (40x40cm). Lahko ga nanašamo tudi na plastične površine na vozilu. Izredno enostaven nanos.


Povezani izdelki