Autosol Leather Protection kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,29 € z DDV

AU0007

Nov izdelek

Komplet za nego usnjenih površin

Category: Kompleti.
Tag:

Več informacij

Autosol Leather Protection kit je priročni komplet za nego vseh vrst usnjenih površin je vse kar potrebujete za čiščenje in nego usnjenih površin v vozilu in doma. 

Vsebina kompleta:
- 1 x Autosol čistilna pasta za usnje 75ml
- 1 x Autosol zaščitno, negovalno sredstvo 200ml
- 1 x Autosol mikro krpica za čiščenje in nanos 

Autosol čistilna pasta Leather Cleaner
Unikatna pasta za čiščenje usnja vinilov in drugih površin. Površine dodobra očisti, povrne prožnost in originalno barvo. Preprečuje staranje in pokanje usnja.

Navodilo za uporabo:
Sredstvo nanesemo na v majhni količini na priloženo krpico ali na usnjeno površino in površino temeljito očistimo. 

Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje (R)-p-Menta-1,8-dien. Lahko povzroči alergijski odziv. 102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.


Autosol Zaščino sredstvo Leather care
Negovalno sredstvo za usnje, ki prodira globoko v površino. Na površini ustvarja antistatični efekt in tako preprečuje udor umazanije, staranje in pokanje. Površine izgledajo kot nove. Sredstvo ima prijeten vonj in usnju omogoča da "diha". Učinkuje dolgotrajno.

Navodilo za uporabo:

Zaščitno kremo nanesemo na krpico in jo nanesemo na površino. Pred uporabo nekaj časa počakamo, da se sredstvo dobdo vpije v površino.

Povezani izdelki