Shiny Garage Leather Kit Strong

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

SG17.4

Nov izdelek

Komplet za čiščenje usnja

Category: Kompleti .
Tag:

Več informacij

Priročen komplet, kateri vsebuje vse kar potrebujete za čiščenje usnjenih površin. Komplet je namenjen predvsem za površine, ki so bolj umazane.

Vsebina kompleta:

  • 1x Čistilo za usnje Strong 150ml
  • 1x Premaz za usnje 150ml
  • 1x Krtačka za čiščenje usnja
  • 1x Aplikator iz mikro vlaken za nanos
  • 1x Mikrrpa za brisanje

Shiny Garage Leather Cleaner:
Varno in učinkovito sredstvo za čiščenje usnjenih površin v vozilu. Izdelek je pripravljen za uporabo in opremljen z pršilko za ustvarjenje pene, kar omogoča učinkovito čiščenje površine in zagotavlja, da se produkt ne vpije v površino. Ustvarja izjemno čisto in ne svetlečo površino. Primerno je za vse vrste usnjenih površin. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi, C9-11, etoksilirani. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 %-<15% neionske površinsko aktivne snovi.

Deturner Leather Protector: 
Sredstvo za zaščito in obnovo vseh vrst usnjenih površin. Sredstvo povrača usnjene površine nazaj v prvotno stanje. Skrb za usnje je enako kot skrb za kožo. Formula z naravnimi sestavinami nahrani usnje in mu povrne mehkobo, obenem pa mu nudi dolgotrajno zaščito. Sredstvo usnje vlaži in s tem zmanjša možnost popokanja in sušenja. Unikatna formula je suha na otip, površina po nanosu postane gladka, vozilo pa zadiši po usnju. Zagotavlja odlično UV zaščito, ki preprečuje popokanje in bledenje usnja.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Navodila za uporabo:
Površino pred čiščenjem posesajte, da odstranite vse večje delce umazanije. Nanesite čistilo direktno na ščetko ter površino dobro skrtačite. Čistite sekcijsko, nikoli čistila ne nanašajte na celo površino naenkrat. Ostanek čistila obrišite s priloženo mikro krpo ter z ravnimi gibi/brisanjem. Ko smo površino učistili nanesemo še zaščitno kremo. Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Kremo nanesite na aplikator iz mikro vlaken ali čisto mikro krpo in jo z enakomernimi krožnimi gibi razmažite po površini. Počakajte 2 minuti in nato ostanek kreme obrišite s čisto mikro krpo. Pri starejših ali slabše ohranjenih površinah priporočamo nanos dodatnega sloja. Ni primerna za nanos na semiš.


Povezani izdelki