Autosol Quick Metal Protection 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

AU01145

Nov izdelek

Čistilo in zaščita za kovinske površine

Več informacij

Unikatno sredstvo za čiščenje in zaščito kovinskih površin v le enem koraku. Hitro in enostavno odstranjuje sledi maščob, prstnih odtisov in vseh vrst ostalih nesnag. Ob enem pa na površini ustvarja zaščitni film, kateri površino varuje pred zunanjimi vplivi. Primeren je za vse vrste kovinskih površin. Celo za luksiran aluminij. Na površini ustvarja satenast izgled kovine in le ta postane kot nova. Sredstvo je popolnoma nenevarno za uporabnika in površine. Sredstvo ima certifikat NSF zato je primeren za uporabo v prehrambeni industriji in gostinstvu.

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Sredstvo napršimo na čisto krpo in s pomočjo krpe nanesemo na površino. Pustimo, da deluje nekaj časa in nato obrišemo z suho krpo. Izogibamo se direktnemu stiku z hrano.  Ne nanašamo na vroče površine. 

Varnostni napotki:
Sestavine v skladu z uredbo o detergentih 648/2004: 15-30%: alifatskih ogljikovodikov; < 5% ne ionske površinsko aktivne snovi; Parfumi; Limonen; mešanica metilkloroizotiazolinon in metilizotiazolinon (3:1).

 

Povezani izdelki