Autoland Moto Chain Lube + PTFE 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

128430599

Nov izdelek

Mast za verige z teflonom

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Olja in maziva.
Tag:

Več informacij

Specialno belo mazivo za verigo, ki vsebuje PTFE (teflon), primerno za vse vrste verig motociklov in štirikolesnikov (quad), vključno z O-RING, X-RING in Z-RING tipom verig. Priročen aplikator zagotavlja enostavno uporabo. Odlično prodira v vsak sestavni člen verige, pušča zaščitno in trpežno plast. Ščiti pred korozijo in škodljivimi vremenskimi razmerami v širokem temperaturnem območju (-30 do 200 ° C). Zahvaljujoč  viskoznosti se na verigi zadrži tudi pri visoki hitrosti. Zmanjša trenje, podaljša življenjsko dobo pogonskega sklopa. Lahko se uporablja tudi za mazanje in vzdrževanje listnatih vzmeti, tečajev, spojev, vijakov in drugih drsnih površin. Ne vsebuje silikona. Zaradi posebne brizgalne šobe 360º se lahko uporablja pod katerim koli kotom

Navodila za uporabo:
V tankem sloju nanesemo na površino. Pred nanosom dobro pretresemo dozo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H361 Sum škodljivosti za plodnost ali nerojenega otroka. H315 Povzroča draženje kože. H373 Ľahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P210: Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251: Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P260: Ne vdihavati razpršila. P302+P352: PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P314: Ob slabem počutju poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P410+P412: Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Povezani izdelki