Microfiber Madness Dusting Diamond

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

MM-28

Nov izdelek

Rokavica za čiščenje in nanos zaščitnih premazov

Tag:

Več informacij

Microfiber Madness Dusting Diamond je večnamenska rokavica za uporabo tako v notranjosti vozil, kot za nanašanje različnih voskov, detailerjev, sealantov,... Sestavljena je iz najboljših materialov, katere pri Microfiber Madness-u uporabljajo za izdelavo premium mikro krp, Crazy Pile in Slogger. Dusting Diamond lahko uporabljate za čiščenje notranjosti vozil, pragov, tečajev in ostalih težko dostopnih mest pa tudi za nanos premazov za notranje plastične površine. Rokavica je zelo primerna tudi za nanos ali odstranjevanje zaščitnih premazov. Poseben trak v notranjosti preprečuje, da bi vam rokavica padla na tla. Posebni mehki robovi iz mikrovlaken preprečujejo nastanek prask tudi na najobčutljivejših površinah.

Vzdrževanje: Rokavico po uporabi operite v pralnem stroju, na 30°, brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo uporabo čistila Gyeon Q2M Towel Wash. Rokavico vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju. Rokavice nikoli ne likajte.

Povezani izdelki