ProfiPolish Twin Twister Drying Towel 90x50cm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,95 € z DDV

PP917TT

Nov izdelek

Mikro krpa za sušenje vozil

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Nova krpa za sušenje vozil proizvajalca ProfiPolish. Twin Twister je popolna rešitev za vse, kateri iščete "state of the art" mikro krpo za sušenje vozil z visoko vpojnostjo. Kot večina izdelkov ProfiPolish je tudi Twin Twisten narejena v Koreji iz najkvalitetnejših mikro vlaken na trgu. Krpa ima všite robove na notranji strani zato je popolnoma varna za uporabo tudi na najobčutljivejših površinah. Mešanica 70% poliester in 30% poliamid z težo 1000 g/sm zagotavlja izjemno vpojnost (petkratnik svoje teže!). Za sušenje celotnega vozila zadostuje ena sama mikro krpa. Za seboj ne pušča sledi in mikro vlaken. Velikost krpe je 90x50cm.

Vzdrževanje:
Krpo po uporabi operite v pralnem stroju, na 30°, brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo uporabo čistila Gyeon Q²M Towel Wash, Chemical Guys Microfiber Wash ali Ma-Fra Microfiber Wash. Krpo vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju. Krpe nikoli ne likajte.

Povezani izdelki