K2 Turbo Truck 5kg

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,02 € z DDV

66K2M143

Nov izdelek

Močno enokomponentno sredstvo za predpranje

Category: Močna sredstva.
Tag:

Več informacij

K2 Turbo Truck je izredno močno enokomponentno sredstvo, primerno za čiščenje tovornih in dostavnih vozil ter delovnih strojev. Sredstvo je visoko koncentrirano, zato je pri delu z njim potrebna posebna pozornost. Brez težav odstranjuje vse vrste umazanij in nesnag. Primeren tudi za razmaščevanje in čiščenje platišč. Lahko se ga uporablja tudi v penomatih.

Navodila za uporabo: Sredstvo vedno nanašajte na ohlajeno in mokro vozilo. Pred nanosom ga obvezno zredčite z vodo (glej tabelo spodaj). S pomočjo razpršilke ga nanesite na vozilo, počakajte par minut in dobro sperite z visokotlačnim čistilcem. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti! Po potrebi lahko vozilo nato operete še z avto šamponom.

Mešalno razmerje za uporabo v nizko penečih razpršilcih:
Težja umazanija:  1:10 - 1:25
Srednja umazanija: 1:25 - 1:50
Lažja umazanija: 1:50 - 1:100

Mešalno razmerje za uporabo v visoko penečih razpršilcih:
Težja umazanija: 1:3
Srednja umazanija: 1:5
Lažja umazanija: 1:10

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev hidroksid; Tetranatrijev etilendiaminotetraacetat. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki