303 Convertible Cleaning & Protection Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

303-30520

Nov izdelek

Komplet za kabrio sterhe

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Nega kabrioletov.
Tag:

Več informacij

Komplet 303 je namenjen za popolno vzdrževanje kabrio streh. Komplet vsebuje učinkovito čistilo za kabriolete in zaščitno sredstvo, ki bo streho ščitilo pred zunanjimi vplivi. 

Vsebina kompleta:
1 x 303 TONNEAU COVER & CONVERTIBLE TOP CLEANER 473ml
1 x 303 FABRIC GUARD 473ml

Čistilo 303 Tonneau Cover & Convertible Cleaner je izjemno varno in učinkovito čistilo primerno za čiščenje vseh vrst tkanin in vinilnih površin. Izredno enostavno za uporabo.

Navodilo za uporabo:
Sredstvo napršimo na površino. Priporočamo uporabo ščetke za mehansko čiščenje. Po ščetkanju le speremo z vodo. V kolikor gre za večjo stopnjo umazanije pustimo čistilo na površini učinkovati ca 15-20 min in na koncu dobro speremo z vodo.

303 Fabric Guard je edini proizvod, odobren s strani podjetja Sunbrella*, kot tudi s strani ostalih proizvajalcev tkanin, za obnovo vodoodbojnega efekta na tkaninah. Sredstvo ustvarja odlično zaščito, katera odbija vse vrste oljnih in vodnih madežev. Primeren je za, cerad, platnenih streh, Dacrona in še in še. Obnavlja tovarniški vodoodbojni efekt površine.

Navodila za uporabo: 
Enakomerno napršimo sredstvo na še nekoliko vlažno površino, utremo v površino z "Criss-Cross" metodo ter pustimo 12-24 ur (odvisno od temperature), da se površina popolnoma posuši. Na najbolj obremenjene dele lahko nanesete še dodaten sloj sredstva. Nanašamo pri temperaturi ca 20C. Pred nanosom vedno testiramo na skriti površini.  Površine ne izpostavljamo vodi dokler ta ni popolnoma suha. 

Povezani izdelki